Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Vacature afstudeerstage Fiscaal - HBO

Vacature afstudeerstage Fiscaal - HBO

Alexandré Finance in Deventer is een innovatieve en ondernemende financieel/administratieve dienstverlener voor de zorgbranche. Onze klantkring bestaat uit apothekers, huisartsen, tandartsen en gezondheidscentra.Wij ontzorgen de klant van A tot Z, dit begint bij het voeren van de administratie en eindigt bij het doen van de belastingaangifte. Wij zijn ook proactief richting onze klanten of er nog adviesmogelijkheden zijn.

Ons team bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers van jong tot oud. Jij zal in dit team terechtkomen en dan met name het fiscale team, wat bestaat uit Mark Paalman en Cynthia Kiewiet-Wietsma.

Wat wij doen binnen het fiscale team is onder andere de vraagbaak zijn voor fiscale vragen van collega’s, daarnaast pakken wij adviescases op en zetten wij collega’s proactief aan tot het herkennen van adviescases bij de klanten. Daarnaast stellen wij met regelmaat VPB en IB-aangiftes op.

Wat bieden wij?

Een leerzame stageplek bij een leuk bedrijf waar je genoeg ruimte om je onderzoek uit te voeren, maar ook om werkervaring op te doen.

Wat kan je bij ons gaan doen?

  • Het doen van een aangifte inkomstenbelasting, welke stukken zijn er bijvoorbeeld allemaal nodig om de aangifte te kunnen doen?
  • Het maken van een btw-aangifte.

Waar zou je onderzoek naar kunnen doen?

  • Momenteel doen wij voor elke klant een adviescheck, alleen de manier waarop we dit doen is per klant verschillend. Jij zou een onderzoek kunnen gaan uitvoeren waar we standaard op kunnen letten en een versimpelde versie kunnen maken zodat ook minder ervaren collega’s beter kunnen onderscheiden wat advieskansen zijn. Binnen dit onderzoek krijg je alle ruimte om dit uit te breiden of juist op bepaalde gebieden te specificeren.

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, analytische en communicatief vaardige vierdejaars student van de opleiding FTA/FSM. Je sollicitatie kun je sturen naar irena@alex-andre.nl mocht je eerst meer informatie willen dan kan je bellen naar 0570-618883. Je gesprek zal je voeren met Mark Paalman en Cynthia Kiewiet-Wietsma

Meer informatie?
T             0570 – 618 883
E            
Irena@alex-andre.nl
W          
www.alex-andre.nl

Aanvullende gegevens
Startdatum: Februari 2022
Stagevergoeding: N.o.t.k.

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.