Zzp'er in de zorg? Profiteer van de speciale zzp aanbieding, dan verzorgen wij je administratie, jaarrekening en belastingaangiftes.

Aanbieding boekhouding  zzp'er in de zorg

Alexandré verzorgt voor zzp'ers in de zorg de administratie, de jaarrekening en de belastingaangiftes en daarbij zorgen wij ervoor dat jij zo veel mogelijk belastingvoordeel behaalt. Dat doen wij al voor € 90,- per maand. Klinkt goed toch? Natuurlijk ben je ook vrij om dit als ondernemer zelf te regelen, maar wanneer je nu gebruik maakt van onze speciale aanbieding dan doen wij dat voor je. En heb jij meer tijd voor je echte passie.

Wat houdt onze speciale zzp aanbieding in? 

Wij zetten de administratie voor je op en koppelen waar nodig met zorgsystemen. Jij levert de bonnetjes in en wij doen de rest.

Pluspunten van Alexandré als zzp expert 

  • Wij weten precies wat er speelt in de zorgbranche.
  • Wij ondersteunen zorgverleners al ruim 25 jaar en hebben veel kennis van de actualiteiten  zoals  belastingregels en jaarverantwoording van de Wtza.
  • Wij maken het niet moeilijker dan het is en sturen geen hoge nota's.
  • Als zzp'er wil je gewoon concreet advies of hulp. Dat bieden wij.
  • Gratis whitepaper: Succesvol starten als zzp'er in de zorg

Prijs 

Een vaste prijs vanaf € 90 p/m voor administratie, jaarrekening en belastingaangiftes voor starters een korting van 25% per maand voor het eerste jaar. 

Wil je op termijn groeien? Door bijvoorbeeld een samenwerking of omzetting naar een bv? Dan groeien wij gewoon met je mee!

 

Ja, ik maak gebruik van de speciale zzp aanbieding en ontvang graag een offerte.