Stap makkelijk en kosteloos over naar Alexandré Finance

Veranderen van boekhouder, stap nu kosteloos* over.

Kies nog dit jaar voor een overstap naar Alexandré Finance.  Wij zijn expert in de zorgbranche en leveren maatwerk op het gebied van financiële en fiscale vraagstukken.

Overstappen naar een ander administratiekantoor is waarschijnlijk niet iets dat u snel en makkelijk besluit. Toch kunnen er verschillende redenen zijn waarom u op zoek bent naar een betrouwbare partij om u te 'ontzorgen' op het gebied van administratie, salarisadministratie, belastingaangifte en jaarrekening. Kiest u voor 15 december om over te stappen, dan brengen wij voor de implementatie geen kosten in rekening.

Lees de blog: Veranderen van boekhouder of accountant: vier aandachtspunten.

Wij vinden betrouwbaarheid, maatwerk, meedenken, luisteren en  klanttevredenheid belangrijk in de samenwerking met onze klanten.  Wij zijn de partij die uw financiële en fiscale zaken regelt, zodat u meer tijd heeft voor uw patiënten. Is dat waar u behoefte aan heeft? Neem dan direct contact met ons op via het contactformulier of lees eerst meer over wat wij doen om onze klanten te helpen. 

👉  Geld besparen met Payt

👉  Salarisadministratie is meer dan alleen loon 

* Kosteloos overstappen? Neem voor 15 december 2023 het besluit om over te stappen en wij brengen de implementatiekosten niet in rekening. 

 

 

Ja, ik wil graag overstappen

Ik ben benieuwd wat overstappen voor mijn praktijk betekent. Neem vrijblijvend contact met mij op.