Zelfstandig ondernemer in de zorg: vrijheid en afwisseling maar ook spannend. Laat je goed informeren.

Whitepaper: Succesvol starten als zzp'er in de zorg. Wat komt er allemaal bij kijken?

Heb jij besloten om als zelfstandige zorgprofessional aan de slag te gaan? Of twijfel je nog?  Download gratis de whitepaper zodat je goed van start kunt gaan.

Starten als ondernemer

Want hoewel er veel voordelen zitten aan het ondernemerschap  zijn er natuurlijk ook wat struikelblokken waar je nu misschien tegenop ziet.  We behandelen die onderdelen die niet persé iets met jouw professie te maken hebben, maar wel bij het ondernemerschap horen zoals administratie, belasting en pensioen. Omdat we dit duidelijk behandelen zul je merken dat het best meevalt. Bovendien is het altijd mogelijk om hulp te vragen.

Vrij en afwisselend

Steeds meer zorgmedewerkers besluiten om als zelfstandige aan de slag te gaan.  Het merendeel gaat aan de slag in paramedische beroepen als fysiotherapeuten, logopedisten en ergotherapeuten, maar ook tandartsen, huisartsen en praktijkmanagers starten steeds vaker als zzp'er.  Je bent dus niet de eerste die voor de keuze staat.  Vrijheid en afwisseling geven vaak de doorslag. 

Goed van start 

Met deze whitepaper geven we je graag de juiste handvatten en informatie om het ondernemerschap goed in te gaan zodat jij nog meer kunt genieten van je werk, namelijk zorgen voor mensen.

Check ook de website zzp in de zorg voor meer informatie over onze werkwijze.

 

 

Ja, graag ontvang ik de whitepaper: Succesvol starten als zzp'er in de zorg.