Wilt u een efficiëntere administratie waarmee u tijd en geld bespaart? Met onze boekhoudkoppeling zet u al uw declaraties automatisch in de administratie.

Boekhoudkoppelingen

Wij richten ons op het digitaliseren van de administratie voor de zorgbranche. Hierbij maken wij gebruik van onze eigen boekhoudkoppelingen met diverse HIS- en AIS-systemen, denk hierbij aan integraties tussen Pharmacom en Medicom met boekhoudpakketten zoals Exact Online, Exact Globe, Twinfield en AFAS.

Onze koppelingen zorgen niet alleen voor een tijdbesparing bij de maandelijkse verwerking van uw administratie, maar ook bij het opstellen van uw jaarrekening. Minder handmatig werk zorgt voor een serieuze besparing op uw administratie- en accountantskosten. Dankzij onze koppeling worden alle bankontvangsten en delcaraties (particulieren, kas & zorgverzekeraars) automatisch ingelezen, verwerkt en afgeletterd. U krijgt volledige inzicht in uw opbrengsten en debiteurenstand.


Inzicht dankzij de boekhoudkoppeling
Wij linken de opbrengstgroepen uit Medicom/Pharmacom aan het grootboek in uw administratie. Hierdoor komen maandelijks de bestanden met NAW-gegevens (DEBTR) en facturatiegegevens (FMUTA-formaat) in de boekhouding.
Na de koppeling tussen de verdiensten uit Medicom / Pharmacom en het grootboek kunt u op opbrengstniveau specificeren. Hierdoor kunt u specifiek zien hoeveel u op welke inschrijvingen/verrichtingen verdient en kunt u uw financiële organisatie beter sturen.
De declaraties voor de M&I verrichtingen in Medicom zal u bijvoorbeeld rechtstreeks kunnen boeken op grootboekrekening ‘M&I verrichtingen’, maar eventueel ook per aparte verrichting op een aparte grootboekrekening. Maar u zou ook bijvoorbeeld de verschillende Pharmacom-opbrengstgroepen kunnen uitsplitsen in inkoopwaarde, marges en claw-back.


Beveiligde patiëntgegevens
De informatie vanuit Pharmacom/Medicom wordt vanuit een beveiligde omgeving verstuurd. De AX Converter draait eveneens op een beveiligde omgeving. De export vanuit Pharmacom/Medicom levert achternaam, adres en postcode van debiteuren mee richting de boekhouding. De financiële gegevens die meegeleverd worden bestaan uit het factuurbedrag, het factuurnummer en de datum van de factuur. Het gaat dus alleen om patiënten die een factuur meekrijgen ter betaling. Er worden nooit BSN-nummers of medicatiegegevens meegezonden. De patiëntgegevens zijn dus altijd veilig.


Prijzen
Het opzetten van de beveiligde integratie tussen Pharmacom/Medicom en uw boekhoudpakket kost éénmalig €250. Daarnaast is er een maandelijks bedrag van €32,50 voor het overzetten (en €12,50 per maand voor elke extra Pharmacom / Medicom aansluiting). Alle prijzen zijn exclusief BTW.


Aan de slag met één van onze boekhoudkoppelingen?

Doe direct een aanvraag!

Exact Globe

Integreer uw Exact Globe boekhoudsoftware met Medicom of Pharmacom.

Alexandré heeft een vermelding op de App Center-pagina's van Exact Globe voor Pharmacom en Medicom.

Exact Online

Integreer uw Exact Online boekhoudsoftware met Medicom of Pharmacom.

Alexandré heeft een vermelding op de App Center-pagina's van Exact Online voor Pharmacom en Medicom.

Twinfield

Integreer uw Twinfield boekhoudsoftware met Medicom of Pharmacom.

Afas

Integreer uw AFAS boekhoudsoftware met Medicom of Pharmacom.

Aan de slag met één van onze boekhoudkoppelingen?

Doe direct een aanvraag!

Laatste branchenieuws

Software partners

  • Pharmapartners
  • Twinfield
  • AFAS
  • Exact
  • Speedbooks
  • S for Software

Referenties