Detachering

Detachering en consultancy

Bent u op zoek naar kundig en ervaren financieel en administratief personeel? Dan kunt u er ook voor kiezen personeel te detacheren via Alexandré Finance. Bij detachering huurt u een (tijdelijke) werknemer in via ons. Dit is voor veel ondernemers juist nu een uitkomst.

Lees de blog: Gedetacheerd administratieve kracht verlaagt werkdruk  zorgprofessionals

 

Wat is detacheren

Loopt het werk bij u over en is er inmiddels een flinke administratieve achterstand? Dan kunt u ervoor kiezen om tijdelijk of voor langere duur een werknemer van Alexandré  in te huren. Dit doen wij middels een detacheringsconstructie waardoor u de vruchten plukt van de kennis en ervaring van onze medewerkers en waar bij u zelf geen risico loopt of investeringen hoeft te doen in opleidingen of trainingen.  Wanneer u kiest voor detachering  bepalen we samen vooraf een start- en einddatum inclusief urengarantie. Zo voorkomt u dat u ongewenst toch nog zonder medewerker komt te zitten.  Een ander voordeel van detachering is dat deze medewerkers zich doorgaans meer betrokken voelen dan medewerkers met een payroll- of uitzendovereenkomst.

Projectmatig werken wij voor veel uiteenlopende klanten aan de optimalisatie van Exact Online.  Deze omgeving koppelen wij weer aan andere bedrijfssystemen waardoor de werkomgeving veel efficiënter ingericht is. 

Mark Paalman Directeur / fiscaal adviseur

Mark-Paalman

Waarom kiezen voor detacheren

Met detacheren loopt u als ondernemer minder risico. Uw werkgeversrisico’s zijn laag en betalen doet u uitsluitend voor gewerkte uren en zonder verdere zorgen. Het voordeel van detacheren bij Alexandré Finance is dat u verzekerd bent van deskundig personeel. Onze mensen zijn gewend snel te schakelen, waardoor de inwerktijd relatief laag ligt.

Wij zetten onze mensen in bij projectmatige ondersteuning of helpen bij (tijdelijke) overbrugging van een personeelstekort.  

Robert Jan Klumper Directeur / controller bij Alexandré Finance

Robert-Jan Klumper

Ervaren en kundige adviseurs

Onze ervaren en deskundige adviseurs en medewerkers werken aan zeer uiteenlopende projecten of (tijdelijke) ondersteuning als uw werk te veel oploopt. Deze werknemers zijn minimaal op HBO niveau geschoold met  opleiding en ervaring in de Finance & Control.  De inzet van deze werknemers is flexibel. Wat wil zeggen dat u onze hulp in kunt roepen voor een bepaald aantal uren per week. Afhankelijk van uw behoefte en wensen. 

Deze klanten gingen u al voor

Nieuwsgierig naar hun ervaringen?

Meer weten?

Hoe kunnen wij u helpen?

Over onze diensten

Alexandré Finance ontneemt financiële zorgen door leidend te zijn op het gebied van automatisering van administratieve processen. Dat stelt onze klant beter in staat om de aandacht te vestigen op datgene waar de patiënt om vraagt: het leveren van goede en adequate zorg. Alexandré Finance wil een brug bouwen tussen accountancy, administratie, automatisering en advies in de zorg. Deze samensmelting vormt de basis naar een financiële organisatie die efficiënter en betrouwbaarder is, wat bijdraagt aan een gezonde bedrijfsvoering die klaar is voor de toekomst.

Hoe kunnen wij u helpen?

 

nieuws

Geen btw op zonnepanelen, maar wel op energie

Software

  • Pharmapartners
  • Twinfield
  • AFAS
  • Exact
  • Speedbooks
  • S for Software

Referenties

  • Als je na 35 jaar hechte contacten hebt opgebouwd met patiënten en meerdere generaties hebt zien langs komen, dan heeft het overdragen van de praktijk wel wat voeten in de aarde.