Detachering

Detachering en consultancy

Bent u op zoek naar kundig en ervaren financieel en administratief personeel? Dan kunt u er ook voor kiezen personeel te detacheren via Alexandré Finance. Bij detachering huurt u een (tijdelijke) werknemer in via ons. U heeft dan direct een goed ingewerkte expert in huis. Iemand die meteen proactief ziet wat er moet gebeuren. Dit is voor veel ondernemers juist nu een uitkomst.

alexandre finance logo

Wat is detacheren

Loopt het werk bij u over en is er inmiddels een flinke administratieve achterstand? Dan kunt u ervoor kiezen om tijdelijk of voor langere duur een werknemer van Alexandré  in te huren. Dit doen wij middels een detacheringsconstructie waardoor u de vruchten plukt van de kennis en ervaring van onze medewerkers en waarbij u zelf geen risico loopt of investeringen hoeft te doen in opleidingen of trainingen. 

Snel starten

Wanneer u kiest voor detachering  bepalen we samen vooraf een start- en einddatum inclusief urengarantie. Zo voorkomt u dat u ongewenst toch nog zonder medewerker komt te zitten.  Een ander voordeel van detachering is dat deze medewerkers zich doorgaans meer betrokken voelen dan medewerkers met een payroll- of uitzendovereenkomst. 

Wij zetten onze mensen in bij projectmatige ondersteuning of helpen bij (tijdelijke) overbrugging van een personeelstekort.  

Robert Jan Klumper Directeur / controller bij Alexandré Finance

RobertJan test

Waarom kiezen voor detacheren

Met detacheren loopt u als ondernemer minder risico. Uw werkgeversrisico’s zijn laag en betalen doet u uitsluitend voor gewerkte uren en zonder verdere zorgen. Het voordeel van detacheren bij Alexandré Finance is dat u verzekerd bent van deskundig personeel. Onze mensen zijn gewend snel te schakelen, waardoor de inwerktijd relatief laag ligt. 

Lees de blog:  Gedetacheerd administratieve kracht verlaagt werkdruk  zorgprofessionals 

Ervaren en kundige adviseurs

Onze ervaren en deskundige adviseurs en medewerkers werken aan zeer uiteenlopende projecten of (tijdelijke) ondersteuning als uw werk te veel oploopt. Deze werknemers zijn minimaal op HBO niveau geschoold met  opleiding en ervaring in de Finance & Control.  De inzet van deze werknemers is flexibel. Wat wil zeggen dat u onze hulp in kunt roepen voor een bepaald aantal uren per week. De tijdelijke inzet is dan ook geheel afhankelijk van uw behoefte en wensen.  

Consultancy

Naast het leveren van extra handjes om het administratieve werk weg te werken, kunnen wij u ook bij meer inhoudelijke uitdagingen van dienst zijn.  Zoals het tijdelijk leiden van een financiële afdeling, automatiseringstrajecten begeleiden of het optimaliseren van administratieve processen. 

Lees de blog:  Advies en automatisering tandartsenpraktijk

 

Deze klanten gingen u al voor

Nieuwsgierig naar hun ervaringen?

Meer weten?

Hoe kunnen wij u helpen?

Over onze diensten

Alexandré Finance ontneemt financiële zorgen door leidend te zijn op het gebied van automatisering van administratieve processen. Dat stelt onze klant beter in staat om de aandacht te vestigen op datgene waar de patiënt om vraagt: het leveren van goede en adequate zorg. Alexandré Finance wil een brug bouwen tussen accountancy, administratie, automatisering en advies in de zorg. Deze samensmelting vormt de basis naar een financiële organisatie die efficiënter en betrouwbaarder is, wat bijdraagt aan een gezonde bedrijfsvoering die klaar is voor de toekomst.

 

 

nieuws

Software

  • Pharmapartners
  • Twinfield
  • AFAS
  • Exact
  • Speedbooks
  • S for Software

Referenties

  • Als je na 35 jaar hechte contacten hebt opgebouwd met patiënten en meerdere generaties hebt zien langs komen, dan heeft het overdragen van de praktijk wel wat voeten in de aarde.