Huisartsenpraktijk De Lange Brink | boekhoudkoppeling + salarisadministratie + jaarrekening

 

Huisartsenpraktijk De Lange Brink in Soest is een zeer drukke en goedlopende praktijk. Ze zijn al klant vanaf het eerste uur, sinds Alexandré begon met de hosting van Exact en de boekhoudkoppeling tussen Medicom en Exact. Sinds 2014 nemen ze ook de salarisadministratie en jaarrekening bij ons af.

Koppeling tussen Medicom en Exact voor online boekhouden

Nellie van de Salm, verantwoordelijk voor de financiële administratie bij de Lange Brink, vertelt: “In januari 2010 zijn wij gestart met onze online boekhouding. Via het administratienetwerk van Alexandré Finance loggen wij in op onze eigen Exact administratie. Alexandré verrichtte de koppeling tussen Medicom en Exact en faciliteert deze internetboekhouding (hosting). Met de koppeling en de Converter kunnen wij de factuurbestanden uit Medicom omzetten naar leesbare regels voor Exact. Na het omzetten, lezen we de factuurbestanden automatisch in. Wij hadden vooraf nog geen ervaring met Exact. Daarom hebben we een interne training gevolgd bij Alexandré.”

Snel en vakkundig support 

“Met vragen omtrent de administratievoering in Exact kunnen we ook altijd terecht bij één van de medewerkers van Alexandré. Als we bellen worden we altijd snel en vakkundig geholpen en je merkt gewoon dat ze kennis van zaken hebben van de huisartsenbranche. Aan een half woord hebben ze vaak al genoeg.

“Ze hebben aan een half woord genoeg.”

Heb ik een probleem met een boeking? Dan heb ik contact met een medewerker, die vaak gelijk begrijpt wat het probleem is. Door de heldere uitleg is het snel duidelijk hoe het probleem opgelost kan en moet worden. Ook over hoe of waar iets geboekt moet worden, of over de jaarrekening geven ze goede uitleg en advies.

Ons team, inclusief de huisarts, is tevreden over de dienstverlening door Alexandré. De expertise van administratievoering en financiële automatisering ervaren wij als goed. De samenwerking verloopt prettig!”