Huisartsenpraktijk Hollemans | volledige administratie

"Mijn vrouw was al enige tijd werkzaam als huisarts binnen de praktijk. Op een gegeven moment werd het zo druk dat ik het management van de praktijk heb overgenomen. In mijn functie als praktijkmanager stuur ik het hele team aan en ben ik verantwoordelijk voor alle organisatorische zaken. Dit kan uiteenlopen van vragen die spelen bij de ondersteuning tot werken aan projecten zoals ‘zorgvernieuwing’, maar ook contracten met leveranciers en financiële zaken", aldus dhr. Hollemans.

Overgang naar nieuwe accountant

"Vanuit deze rol kwam ik terecht bij Alexandré", vervolgt hij zijn verhaal, "toen ik op zoek was naar een nieuwe accountant, die ook de complete boekhouding voor zijn rekening zou nemen. Om tijd te besparen en meer efficiency te creëren was ik benieuwd of een administratieve koppeling met Medicom een optie was. Eigenlijk was er vanaf het eerste gesprek een hele goede klik met Alexandré. Het voelde goed en we besloten om de volledige administratieve dienstverlening over te zetten van de oude accountant naar Alexandré.

Dit verliep al met al heel vloeiend. Administratieve zaken die eerder waren blijven liggen, werden opgemerkt en er was veelvuldig contact over de tussentijdse status. Uiteindelijk voert Alexandré nu de volledige boekhouding inclusief salarissen, jaarrekening en onze persoonlijke aangiftes van de inkomstenbelasting."

Administratie goed op orde

De heer Hollemans wordt actief bijgestaan en krijgt advies waar nodig. "Het geeft een goed vertrouwen voor de toekomst dat onze administratie helemaal op orde is en goed in de gaten gehouden wordt door de mensen van Alexandré. We krijgen zo nu en dan tips of voorstellen om iets anders aan te pakken. De financiën van de praktijk zijn natuurlijk erg belangrijk, en daarom is het zo prettig dat we ons eigenlijk geen zorgen hoeven te maken over of de administratie op orde is!"