Quirem Medical | Salarisadministratie voor een vooruitstrevend bedrijf

 

Sinds een aantal jaar is het snelgroeiende bedrijf Quirem Medical uit Deventer klant bij Alexandré Finance. Dorine Oosterwijk: “Wij doen voor dit bedrijf de salarisadministratie en net als onze andere salarisklanten maken zij sinds kort gebruik van het pakket Nmbrs (spreek uit Numbers). De salarisadministratie in dit pakket vindt plaats via de cloud en heeft interactieve mogelijkheden voor de loon- en HR-administratie. De meeste klanten van ons zijn inmiddels gewend, maar hebben ze vragen, dan kunnen ze altijd bij ons terecht. Anet de Haan van Quirem heeft het snel opgepakt! Het systeem heeft vele mogelijkheden, ook qua verlof- en verzuimregistratie. De inrichting van Nmbrs nemen we altijd samen met de klant door, zodat het staat zoals de klant het wilt”.

Anet de Haan, finance manager van Quirem vertelt: “Sinds 2014 doet Alexandré voor ons de salarisadministratie. We waarderen de snelle service en prima afhandeling. De kennis van de medewerkers is up-to-date, ze staan open voor vragen en denken graag mee. De manier van communiceren is prettig en open. Met onze contactpersoon, Dorine Oosterwijk, hebben wij goed contact. Zij reageert altijd heel snel op vragen en opmerkingen. Al met al een prima samenwerking, waar we zeer tevreden over zijn.”

Een bijzonder vooruitstrevend bedrijf als klant

Door deze dienstverlening maakten we bij Alexandré kennis met een bijzonder vooruitstrevend bedrijf dat gespecialiseerd is in de behandeling van leverkanker. Het voornaamste product dat Quirem Medical produceert en ontwikkelt is QuiremSpheres. Een product dat bestaat uit microscopisch kleine bolletjes, die het metaal holmium bevatten. Voor de behandeling van de leverkanker worden de bolletjes radioactief gemaakt in een kernreactor, waarna deze in de lever geïmplanteerd worden. Hierdoor bestralen ze de lever van binnenuit en worden kankercellen gedood. Die bestraling van binnenuit heeft als voordeel dat er minder gezond weefsel beschadigt dan bij bestraling van buitenaf. Deze behandelingsmethode heet radio-embolisatie en wordt in Nederland vergoed voor patiënten met darmkanker die uitzaaiingen naar de lever hebben en niet (meer) reageren op chemotherapie. QuiremSpheres wordt in meerdere Europese landen toegepast.

"We waarderen de snelle service en prima afhandeling. De kennis van de medewerkers is up-to-date, ze staan open voor vragen en denken graag mee." - Anet de Haan