Tandartsenpraktijk Postema | Exquise in combinatie met Exact Online

Tandartsenpraktijk Postema uit Zwolle is sinds 2018 klant bij Alexandré voor de salarisadministratie, jaarrekening, fiscaal advies en IB aangiften. Anja Postema: “Bij de overgang van onze oude accountant naar Alexandré Finance was er achterstand op bepaalde gebieden, zoals de salarisadministratie. Dit pakten ze bij Alexandré direct op. Net als correcties op onjuiste verrekeningen uit het verleden, advies over de fiscaal meest voordelige ondernemersvorm en financiële wetgeving. Over de begeleiding bij deze opstart en de periode daarna zijn we dan ook zeer tevreden.”


Financiële bestanden van Exquise naar Exact Online

"Onze contacten met de medewerkers verlopen prettig en er is veel kennis in huis op het gebied van financiële automatisering en financiën, toegespitst op onze specifieke branche (tandartsen).  Intussen is de achterstand in salariszaken weg gewerkt en naar wens opgetuigd. We kunnen vanuit huis altijd inloggen en meekijken in het salarisprogramma. Ook de financiële automatisering met een koppeling tussen Exquise en Exact Online heeft Alexandré gerealiseerd. Zo mailen we onze financiële bestanden uit Exquise naar Alexandré waarna zij het in Exact Online inlezen.“


Pro actief advies  

"Bovendien adviseren de werknemers pro-actief. Niet alleen als wij zelf vragen hebben, maar ook als er zaken spelen waar wij geen zicht op hebben, informeren ze ons over de mogelijkheden.  Zowel op zakelijk als privé vlak. We hebben nu gewoon meer grip op onze financiële situatie en weten beter wat de eventuele mogelijkheden zijn voor de toekomst van onze praktijk.”