Wij helpen de kopende huisarts bij het vinden van een praktijk en de verkopende huisarts aan een geschikte opvolger.

Marktplaats praktijkovernames

Alexandré begeleidt u bij de aan- of verkoop van uw apotheek/praktijk. Bent u op zoek naar een praktijk of wilt u juist verkopen? Wij zijn uw adviseur bij het vinden van een geschikte opvolger, het opstellen van een waardebepaling, opzetten van de meest voordelige fiscale constructie.  

 

Female patient listening to doctor with concentration

Huisartsenpraktijk in Den Haag ter overname aangeboden

Huisarts

Het betreft een praktijk in Den Haag met 5.000 patiënten, gelegen in een nette, rustige buitenwijk met 2 vaste waarnemers. De praktijk is onderdeel van een grote goed georganiseerde Hoed van 16.000 patiënten met praktijkmanager en POH’s in alle disciplines. 6 huisartsen vormen samen een kostenmaatschap, waar de nieuwe huisarts(en) mogelijk, niet verplicht, onderdeel van wordt / worden. De groep is ondernemend, werkt hard en is solidair. Er heerst een goede sfeer, gekenmerkt door humor en flexibiliteit.  Na de overdracht kan de vertrekkende huisarts tijdelijk nog 1 tot 2 dagen per week meewerken om een goede en soepele overdracht tot stand te brengen. 

Meer informatie? 

young pharmacist suggesting medical drug to buyer in pharmacy drugstore-3

Apotheek ter overname gezocht regio Midden Nederland

Apotheek

Voor een klant van ons zijn we op zoek naar apotheken ter overname in de volgende provincies: 

  • Zuid-Holland

  • Utrecht

  • Noord Holland (zuidelijk deel)

  • Centraal gelegen regio's van Gelderland  en Noord Brabant

Heeft u zelf een apotheek te koop of kent u een apotheker die het bedrijf wil overdragen? Neem dan contact met ons op. 

 

Neem contact op

Professional medical team working with a computer in an office

Huisartsenpraktijken ter overname gezocht in Oost Nederland

Huisarts

Stad en buitengebied Deventer, Zutphen, Almelo, Apeldoorn, Enschede, Hengelo en Zwolle 

Wilt u binnen afzienbare tijd uw huisartsenpraktijk overdragen? Of oriënteert u zich op een toekomstige verkoop? Dan maken wij graag kennis met u. Wij zijn voor klantrelaties op zoek naar praktijken ter overname in de  regio Oost Nederland. Stad en zeker ook buitengebied van o.a. Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Almelo, Enschede, Hengelo.

Meewerken mogelijk

Voor huisartsen die de praktijk willen overdragen, maar (voorlopig) nog geen afscheid willen nemen van het vak is er mogelijkheid tot meewerken nadat de verkoop heeft plaats gevonden. 

Bel voor meer informatie op 0570 - 618883 of klik op de button voor een contactaanvraag.

Neem contact op

Portrait of smiling office worker in front of desktop

Huisartsenpraktijken ter overname gezocht in Den Haag en Rotterdam

Huisarts

Den Haag / Rotterdam en randgemeenten

Heeft u een huisartsenpraktijk in Den Haag of Rotterdam e.o. en bent u toe aan overdracht van uw praktijk?  Binnen onze klantkring hebben wij huisartsen die interesse hebben in overname van uw praktijk. Graag brengen wij u in contact met deze overnamekandidaten. Bel 0570 - 618 883 of klik op de button en laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.  

Neem contact op

praktijk te koop

Huisartsenpraktijk op St. Maarten - Nederlandse deel

Praktijk te koop

I.v.m. pensioen ter overname aangeboden.

Gezocht:  HUISARTS(EN) (solist, duo, BIG geregistreerd) voor een goed lopende en direct inkomen genererende huisartsenpraktijk. Bij voorkeur per juli 2020, maar overleg hierover is mogelijk.

St. Maarten is een multicultureel en actief eiland met een relatief jonge bevolking. De voertaal is Engels, echter kennis van Frans en Spaans strekt tot aanbeveling. De praktijk telt ong. 2.500 patiënten en heeft een enthousiaste staf van assistentes die de frontdesk beheren en assisteren bij de administratie.

Een van de huidige huisartsen is grondlegger van HIV/AIDS preventie. De praktijk behandelt daarom ook een groot aantal HIV/AIDS patiënten. Huisartsen met interesse om dit voort te zetten genieten de voorkeur. De praktijk werkt met een EPD (electronisch patiënten dossier) en is gevestigd in een modern pand met 2 spreekkamers, 1 behandelkamer en een wachtruimte met zusterpost. ANW-diensten worden opgevangen door het ziekenhuis (EHBO) maar deze zullen in 2020 door een nog op te richten HAP worden overgenomen. Naast de praktijk is een losstaande apotheek gevestigd. Op St. Maarten wordt overname (goodwill) betaald voor huisartsenpraktijken. Deze wordt in onderling overleg bepaald. 

Zoals reeds aangegeven: op St. Maarten worden alleen BIG geregistreerde huisartsen toegelaten. St. Maarten heeft naast het multiculturele karakter een zeer aangenaam leefmilieu waar men voornamelijk buiten leeft. Er zijn veel sportmogelijkheden en er zijn goede scholen aanwezig (tot en met het middelbare schoolniveau). Heeft u serieuze interesse om uw huisartsenwerk te verplaatsen naar een leuke praktijk op dynamisch St. Maarten, neem dan contact op. 

Neem contact op