Wij helpen de kopende huisarts bij het vinden van een praktijk en de verkopende huisarts aan een geschikte opvolger.

Marktplaats praktijkovernames

Alexandré begeleidt u bij de aan- of verkoop van uw apotheek/praktijk. Bent u op zoek naar een praktijk of wilt u juist verkopen? Wij zijn uw adviseur bij het vinden van een geschikte opvolger, het opstellen van een waardebepaling, opzetten van de meest voordelige fiscale constructie.  

 

praktijk te koop

Goedlopende huisartsenpraktijk aan de Spaanse Costa Blanca (één uur rij afstand van Valencia en Alicante)

Praktijk te koop

In een internationaal dorp (50% niet Spaanse residenten) in de Spaanse provincie Alicante aan de Costa Blanca (centraal gelegen tussen grote steden Alicante en Valencia; praktijk ligt op 1 uur rijafstand van deze vliegvelden) bevindt zich een goedlopende huisartsenpraktijk waarvan de huisarts binnen 2 jaar wil overdragen en om die reden opvolging zoekt.


Kleinschalig en mooi gelegen Medisch Centrum

De praktijk is gevestigd in een zeer mooi gelegen en kleinschalig georganiseerd Medisch Centrum met meerdere disciplines (o.a. tandarts, manueel therapeut, orthopedisch schoenmaker). In het centrum kunnen patiënten, naast consulten bij de diverse specialisten, terecht voor uiteenlopende onderzoeken als kleine chirurgische ingrepen, bloedonderzoek, medische checkups en vaccinaties etc.).

Internationaal

De huisarts voert de praktijk al sinds 1998 en heeft een goede relatie met zijn patiënten (2.500 patiëntenbestand) en genereert een goed inkomen uit de praktijk, ook in deze coronatijd. Beheersing van meerdere talen is aanbevolen. Bij voorkeur Engels en Nederlands, maar ook Duits en Frans zijn nuttig. De zittende huisarts begon met een kleine woordenschat aan Spaans, maar heeft dit gaandeweg leren spreken. Huidige, wellicht ontoereikende beheersing van de Spaanse taal hoeft daarom niet onoverkomelijk te zijn.

young pharmacist suggesting medical drug to buyer in pharmacy drugstore-3

Apotheek ter overname gezocht regio Midden Nederland

Apotheek

Voor een klant van ons zijn we op zoek naar apotheken ter overname in de volgende provincies: 

  • Zuid-Holland

  • Utrecht

  • Noord Holland (zuidelijk deel)

  • Centraal gelegen regio's van Gelderland  en Noord Brabant

Heeft u zelf een apotheek te koop of kent u een apotheker die het bedrijf wil overdragen? Neem dan contact met ons op. 

 

Neem contact op

Professional medical team working with a computer in an office

Huisartsenpraktijken ter overname gezocht in Oost Nederland

Huisarts

Stad en buitengebied Deventer, Zutphen, Almelo, Apeldoorn, Enschede, Hengelo en Zwolle 

Wilt u binnen afzienbare tijd uw huisartsenpraktijk overdragen? Of oriënteert u zich op een toekomstige verkoop? Dan maken wij graag kennis met u. Wij zijn voor klantrelaties op zoek naar praktijken ter overname in de  regio Oost Nederland. Stad en zeker ook buitengebied van o.a. Deventer, Apeldoorn, Zutphen, Zwolle, Almelo, Enschede, Hengelo.

Meewerken mogelijk

Voor huisartsen die de praktijk willen overdragen, maar (voorlopig) nog geen afscheid willen nemen van het vak is er mogelijkheid tot meewerken nadat de verkoop heeft plaats gevonden. 

Bel voor meer informatie op 0570 - 618883 of klik op de button voor een contactaanvraag.

Neem contact op

Portrait of smiling office worker in front of desktop

Huisartsenpraktijken ter overname gezocht in Den Haag en Rotterdam

Huisarts

Den Haag / Rotterdam en randgemeenten

Heeft u een huisartsenpraktijk in Den Haag of Rotterdam e.o. en bent u toe aan overdracht van uw praktijk?  Binnen onze klantkring hebben wij huisartsen die interesse hebben in overname van uw praktijk. Graag brengen wij u in contact met deze overnamekandidaten. Bel 0570 - 618 883 of klik op de button en laat uw gegevens achter, dan nemen wij z.s.m. contact met u op.  

Neem contact op

praktijk te koop

Huisartsenpraktijk op St. Maarten - Nederlandse deel

Praktijk te koop

I.v.m. pensioen ter overname aangeboden.

Gezocht:  HUISARTS(EN) (solist, duo, BIG geregistreerd) voor een goed lopende en direct inkomen genererende huisartsenpraktijk. Bij voorkeur per juli 2020, maar overleg hierover is mogelijk.

St. Maarten is een multicultureel en actief eiland met een relatief jonge bevolking. De voertaal is Engels, echter kennis van Frans en Spaans strekt tot aanbeveling. De praktijk telt ong. 2.500 patiënten en heeft een enthousiaste staf van assistentes die de frontdesk beheren en assisteren bij de administratie.

Een van de huidige huisartsen is grondlegger van HIV/AIDS preventie. De praktijk behandelt daarom ook een groot aantal HIV/AIDS patiënten. Huisartsen met interesse om dit voort te zetten genieten de voorkeur. De praktijk werkt met een EPD (electronisch patiënten dossier) en is gevestigd in een modern pand met 2 spreekkamers, 1 behandelkamer en een wachtruimte met zusterpost. ANW-diensten worden opgevangen door het ziekenhuis (EHBO) maar deze zullen in 2020 door een nog op te richten HAP worden overgenomen. Naast de praktijk is een losstaande apotheek gevestigd. Op St. Maarten wordt overname (goodwill) betaald voor huisartsenpraktijken. Deze wordt in onderling overleg bepaald. 

Zoals reeds aangegeven: op St. Maarten worden alleen BIG geregistreerde huisartsen toegelaten. St. Maarten heeft naast het multiculturele karakter een zeer aangenaam leefmilieu waar men voornamelijk buiten leeft. Er zijn veel sportmogelijkheden en er zijn goede scholen aanwezig (tot en met het middelbare schoolniveau). Heeft u serieuze interesse om uw huisartsenwerk te verplaatsen naar een leuke praktijk op dynamisch St. Maarten, neem dan contact op. 

Neem contact op

praktijk te koop

Huisartsenpraktijk Drenthe

praktijk te koop

Deze huisartsenpraktijk is gelegen in een rustig en mooi gelegen dorp en ligt binnen een straal van 20 tot 30 km van Emmen. De praktijk is per direct op zoek naar een praktijkopvolger.

Neem contact op

praktijk verkocht

Huisartsenpraktijk Ferry Klompmaker

Praktijk verkocht

Ferry Klompmaker was jarenlang huisarts in Rosmalen. In 2017 rondde hij zijn praktijkoverdracht af. Hoe Alexandré Finance hem daarbij geholpen heeft? Hij deelt graag zijn ervaringen met u.

Lees meer over  deze case >>