Wij helpen de kopende huisarts bij het vinden van een praktijk en de verkopende huisarts aan een geschikte opvolger.

Alexandré begeleidt u bij de aan- of verkoop van uw apotheek/praktijk. Bent u op zoek naar een praktijk of wilt u juist verkopen? Wij zijn uw adviseur bij het vinden van een geschikte opvolger, het opstellen van een waardebepaling, opzetten van de meest voordelige fiscale constructie. Interesse? Neem contact met ons op. 

Foto huisartsenpraktijk Hansweert

Huisartsenpraktijk met apotheek, op 't Zeeuwse platteland

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk te koop

Medio 2020 wil huisarts Breukers van deze apotheekhoudende solopraktijk te Hansweert (Zuid Beveland) na 27 jaar de praktijk overdragen aan een opvolger. De praktijk is nog een echte dorpspraktijk met ongeveer 2000 patiënten uit de kernen Hansweert en Schore. De mensen zijn respectvol en hebben vertrouwen in de huisarts. De praktijk is gevestigd in een rustig en mooi gelegen dorp aan de Westerschelde. Centrale ligging, dicht bij snelweg: 15 minuten van Goes, 25 minuten van Bergen op Zoom, 40 minuten van centrum Antwerpen.

Het betreft een mooi, modern pand, licht, ruimtelijk en nagenoeg energieneutraal. Praktijkpand en/of woonhuis (2003) kunnen worden overgenomen of gehuurd, alles in overleg. De praktijk is goed georganiseerd en zowel voor apotheek als huisarts gecertificeerd bij Dekra. Het team is al jaren stabiel en bestaat uit goede, ervaren dokters- en apothekersassistentes, een POH somatiek en POH GGZ. Als extra service worden er keuringen verricht bij zeevarenden en binnenvaartschippers. Mogelijkheid tot overname hiervan.

Samenwerking:

  • Goede samenwerking met huisartsenpraktijk Yerseke (3 collega’s). Intensieve samenwerking met collega’s Yerseke is bespreekbaar.

  • Diensten HAP in Goes, (gebied noord en zuid Beveland, 40 praktijken), met vrij rustige diensten.

  • Lid van De Zeeuwse Huisartsen Coöperatie. Dit is een sterke, herkenbare aanspreekpartner en betrouwbare vertegenwoordiger voor de huisartsenzorg. Deze draagt zorg voor een optimale ondersteuning van de (apotheekhoudende-) huisartsen.

    Neem contact op

praktijk te koop

Huisartsenpraktijk op St. Maarten - Nederlandse deel

Praktijk te koop

I.v.m. pensioen ter overname aangeboden.

Gezocht:  HUISARTS(EN) (solist, duo, BIG geregistreerd) voor een goed lopende en direct inkomen genererende huisartsenpraktijk. Bij voorkeur per juli 2020, maar overleg hierover is mogelijk.

St. Maarten is een multicultureel en actief eiland met een relatief jonge bevolking. De voertaal is Engels, echter kennis van Frans en Spaans strekt tot aanbeveling. De praktijk telt ong. 2.500 patiënten en heeft een enthousiaste staf van assistentes die de frontdesk beheren en assisteren bij de administratie.

Een van de huidige huisartsen is grondlegger van HIV/AIDS preventie. De praktijk behandelt daarom ook een groot aantal HIV/AIDS patiënten. Huisartsen met interesse om dit voort te zetten genieten de voorkeur. De praktijk werkt met een EPD (electronisch patiënten dossier) en is gevestigd in een modern pand met 2 spreekkamers, 1 behandelkamer en een wachtruimte met zusterpost. ANW-diensten worden opgevangen door het ziekenhuis (EHBO) maar deze zullen in 2020 door een nog op te richten HAP worden overgenomen. Naast de praktijk is een losstaande apotheek gevestigd. Op St. Maarten wordt overname (goodwill) betaald voor huisartsenpraktijken. Deze wordt in onderling overleg bepaald. 

Zoals reeds aangegeven: op St. Maarten worden alleen BIG geregistreerde huisartsen toegelaten. St. Maarten heeft naast het multiculturele karakter een zeer aangenaam leefmilieu waar men voornamelijk buiten leeft. Er zijn veel sportmogelijkheden en er zijn goede scholen aanwezig (tot en met het middelbare schoolniveau). Heeft u serieuze interesse om uw huisartsenwerk te verplaatsen naar een leuke praktijk op dynamisch St. Maarten, neem dan contact op. 

Neem contact op

praktijk te koop

Huisartsenpraktijk Drenthe

praktijk te koop

Deze huisartsenpraktijk is gelegen in een rustig en mooi gelegen dorp en ligt binnen een straal van 20 tot 30 km van Emmen. De praktijk is per direct op zoek naar een praktijkopvolger.

Neem contact op

praktijk verkocht

Huisartsenpraktijk Ferry Klompmaker

Praktijk verkocht

Ferry Klompmaker was jarenlang huisarts in Rosmalen. In 2017 rondde hij zijn praktijkoverdracht af. Hoe Alexandré Finance hem daarbij geholpen heeft? Hij deelt graag zijn ervaringen met u.

Lees meer over  deze case >>

young pharmacist suggesting medical drug to buyer in pharmacy drugstore-3

Apotheek ter overname gezocht regio Utrecht

Apotheek

Voor een klant van ons zijn we op zoek naar apotheken ter overname in de regio Midden Nederland. Heeft u zelf een apotheek te koop of kent u een apotheker die het bedrijf wil overdragen, neemt dan contact op. 

Neem contact op

praktijk te koop

Huisartsenpraktijk in Rotterdam

Huisarts

Goed georganiseerde praktijk in Rotterdam zoekt overnamekandidaat. Heeft u interesse? Laat het ons weten, dan ontvangt u meer informatie.

Neem contact op