ONZE KLANTEN

Alexandré Finance werkt al jarenlang voor en met ondernemers in de gezondheidsbranche. Zorgprofessionals die met hart en ziel hun vak uitoefenen en hun patiënten de beste zorg willen geven. Door deze ondernemers de zorg voor de financiële administratie uit handen te nemen, is er nog meer tijd voor de patiënt. Een win-win situatie. Of het nu gaat om het digitaliseren van de zorgadministratie, salarisadministratie, jaarrekeningen of om fiscale aangiftes en fiscaal advies. Op al deze gebieden staan wij als kennispartner naast de zorgprofessional. 

Wilt u de mening weten van onze klanten? Lees dan de referenties om ervaringen van enkele klanten te lezen.

Lees de reviews van onze klanten

Boekhoudpakket en software voor de zorg

Door onze uitgebreide kennis van HIS/AIS software en onze samenwerking met de grootste boekhoudpakketten zijn wij dé partner voor de ondernemer in de zorgbranche. Bovendien leggen wij voor huisartsen en apotheken een boekhoudkoppeling aan zodat het digitaliseren van uw administratie makkelijker en sneller gaat.

AlexandreFinance_banner_1b

Van ZZP'er tot maatschap

Of het nu gaat om een zelfstandig werkende zorgverlener of een stichting met meerdere praktijken. Ons klantenbestand is divers maar onze aanpak is altijd persoonlijk en op de zorgondernemer afgestemd dus maatwerk en geen standaard pakket. Bovendien vinden wij kwaliteit in de relatie belangrijk. Door regelmatig persoonlijk contact te hebben, blijven we up to date over de ontwikkelingen van de zorgprofessional en kunnen we meedenken en adviseren om financieel gezond te blijven. 

Duurzaam

Alexandré Finance loopt graag langdurig met u als ondernemer op. In sommige gevallen zelfs tot aan het moment dat de praktijk ter overname aangeboden wordt. Ook in het praktijkovername traject kunnen wij van dienst zijn. Door een juiste waardebepaling te doen, onderhandelingen te begeleiden of het opstellen van overeenkomsten. Bovendien hebben wij een netwerk waardoor ook het vinden van een geschikte praktijkopvolger tot de mogelijkheden behoort.