Onze oplossingen worden vertrouwd door zorginstellingen van alle soorten en maten.

Huisartsenpraktijk Hollemans, Wekerom

Huisarts

Dhr. P. Hollemans, praktijkmanager: “Alexandré verzorgt voor ons de salarisadministratie, de jaarrekening en geeft financieel/fiscaal advies. Tevens maken wij gebruik van de koppeling tussen Medicom en Exact. De samenwerking met de medewerkers van Alexandré verloopt goed. Als er vragen zijn van onze kant, worden we snel geholpen.”


Lees meer over deze case >>
Referentie Huisartsenpraktijk Baas

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Baas, Burgh Haamstede

Apotheekhoudende huisarts

Mevr. M. Baas, praktijkmanager: “De medewerkers bij Alexandré zijn echt bereid mee te denken aan een oplossing op maat, waarbij je als klant duidelijk centraal staat. Onze accountant, waar we al heel lang mee samenwerken, verzorgt het merendeel van de administratieve ondersteuning. Toch pakt Alexandré ook een aantal administratieve zaken op. De samenwerking tussen hen verloopt goed; met enige regelmaat stemmen ze zaken helder en duidelijk af en wordt er informatie aan elkaar overgedragen.”

Referentie Huisartsenpraktijk Exloo-Valthe

Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Exloo-Valthe, Exloo

Apotheekhoudende huisarts

Mevr. P.E. den Arend, praktijkmanager: “Wij waarderen de ondersteuning door Alexandré zeer. Alle scenario’s passeren de revue om uiteindelijk tot een wenselijke bedrijfsvoering te komen. Er is veel kennis over de huisartsenbranche bij de werknemers. Zo worden bijvoorbeeld alle cao wijzigingen altijd automatisch doorgevoerd in de salarisadministratie. De manier van communiceren is snel en laagdrempelig. Dit maakt onze jarenlange samenwerking zeer plezierig.”

Allegra Service Apotheek, Zaandam

Apotheek

Mevr. D. Arionova, administrateur / controller, namens Burcht Beheer B.V. (moedermaatschappij van o.a. Allegra Service Apotheek te Zaandam: “De samenwerking ervaren wij als zeer prettig. Je wordt als klant goed geholpen, mensen binnen de organisatie beschikken over goede kennis van Twinfield, Pharmacom en programmeren. Tot nu toe zijn we altijd binnen zeer korte termijn geholpen of via e-mail of telefonisch. Alexandré geeft goede begeleiding bij het opzetten van de koppeling, goed advies en zeer goede service!”

Apotheek de Kroon, Breda

Apotheek

Dhr. J.F.M. Moeleker, financiële administratie Sofa B.V.: “Het gebruik van de AX Converter tussen Pharmacom en Exact-online bespaart ons een hoop tijd. Diverse extra werkzaamheden, voorheen noodzakelijk bij het inlezen van de stamgegevens van debiteuren en verkoopfacturen, zijn nu overbodig. Binnen 5 minuten na het toesturen van de benodigde bestanden aan de AX Converter is alles verwerkt in Exact-online, zodat de gegevens in de administratie altijd up-to-date zijn.”

Apotheek Beukelsdijk, Rotterdam

Apotheek

Mevr. drs. J.M. Böttcher-Wagner, apotheker: “In 2013 heeft Alexandré Finance bij ons een koppeling aangelegd tussen Pharmacom en Exact-online. Na deze koppeling en met behulp van hun Converter konden wij de bestanden van Pharmacom converteren en automatisch inlezen in Exact Online.Dit bespaart veel tijd. De openstaande posten hoeven niet meer handmatig ingevoerd te worden.”

Huisartsenpraktijk De Latyrus, Dedemsvaart

Huisarts

Mevr. I. Wezenberg, financiële administratie: "Via Pharmapartners kwamen we bij Alexandré Finance terecht. Echt een hele verbetering en vernieuwing. Moesten we voorheen alles handmatig inboeken, nu kunnen we bankafschriften downloaden en daarna inlezen in Exact."

Huisartsenpraktijk Van Gastel en Schellekens, Rosmalen

Huisarts

Mevr. W. Glaudemans, praktijkondersteuning en financiële administratie: “Sinds 2008 zijn wij klant bij Alexandré. Wij ervaren de administratieve samenwerking als erg goed. Bij de inrichting van onze financiële administratie werkt Alexandré met een concreet plan van aanpak; eerst alle acties op een rij zetten en daarna de administratie inrichten en uitwerken. De koppeling tussen Medicom en Exact maakt de financiële administratie helemaal compleet.”

Huisartsenpraktijk De Lange Brink, Soest

Huisarts

Ineke Hornung & Nellie van de Salm, financiële administratie: “Met de koppeling en de Converter kunnen wij de factuurbestanden uit Medicom omzetten naar leesbare regels voor Exact. Na het omzetten, lezen we de factuurbestanden automatisch in. Vooraf hadden wij nog geen ervaring met Exact. Daarom hebben we een interne training gevolgd bij Alexandré. Met vragen omtrent de administratievoering in Exact kunnen we ook altijd terecht bij één van de medewerkers.”


Lees meer over deze case >>

Huisartsenpraktijk MC Overhees, Soest

Huisarts

Dhr. W.G. Bavinck, huisarts: “Bij vragen en problemen werden wij snel en adequaat geholpen door Alexandre. “Sinds 2010 werken wij met Exact Globe. Met Medicom, ons HIS, opereert de koppeling met het Exact programma zonder haperingen. Door de online applicatie is er ook geen zorg voor het maken van een backup.”

Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra (LRJG), Utrecht

Gezondheidscentra

Mevr. C.J.M. Stob, Financiële- en Patiënten administratie: “Ten opzichte van onze oude manier werken, aan de hand van een Excel format, scheelt de koppeling erg veel tijd en ook inleesfouten. Wij kunnen onze administratie vanuit Medicom op deze manier naadloos laten aansluiten, onze creditnota’s direct afletteren, iets wat onze ook accountants zeer op prijs stellen.”

Voormalig huisartsenpraktijk Ferry Klompmaker, Rosmalen

Huisarts

Ferry Klompmaker was jarenlang huisarts in Rosmalen. In 2017 rondde hij zijn praktijkoverdracht af. Alexandré Finance heeft een belangrijke rol gespeeld in de overdracht van zijn praktijk: “Alexandré stond open voor mijn ideeën met betrekking tot de praktijkovername. We brainstormden regelmatig, ze gaven als professionals goed de grenzen aan van alle mogelijkheden en ze namen altijd ruim de tijd om te overleggen. Uiteindelijk is er een masterplan voorgelegd aan mijn opvolger.”


Lees meer over deze case >>

Flanderijn incasso- en gerechtsdeurwaarders, Apeldoorn

Overige

Dhr. G. Gerrietsen: “Alexandré Finance heb ik leren als een kantoor met betrokken werknemers. Tijdens gesprekken komt de gedrevenheid om financiële processen te stroomlijnen en te verbeteren sterk naar voren. Ten aanzien van declaraties weet je al snel dat je praat met vakmensen die weten hoe het werkt en op de stoel van de klant kunnen gaan zitten.”

Quirem Medical BV, Deventer

Overige

Anet de Haan, Finance Manager: “Sinds 2014 doet Alexandré voor ons de salarisadministratie. We waarderen de snelle service en prima afhandeling. De kennis van de medewerkers is up-to-date en ze staan open voor vragen en denken graag mee. De manier van communiceren is prettig en open. Met onze contactpersoon, Dorine Oosterwijk, hebben wij goed contact. Zij reageert altijd heel snel op vragen en opmerkingen. Al met al een prima samenwerking, waar we zeer tevreden over zijn.”

Meer weten over onze administratieve diensten voor apotheken?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs Maak een vrijblijvende afspraak!

Laatste branchenieuws

Software partners

  • Pharmapartners
  • Twinfield
  • AFAS
  • Exact
  • Speedbooks
  • S for Software

Referenties