Volledige salarisadministratie en HR advies

Salarisadministratie en HR advies

Bent u zorgondernemer, praktijkhouder, huisarts, apotheker of tandarts? Dan besteedt u uw tijd het liefst aan datgene waar uw hart ligt: de patiënt. Tegelijk neemt het werk aan administratieve handelingen de laatste jaren aanzienlijk toe. Denk alleen al aan de salaris- en HR administratie. Hoe meer tijd u besteedt aan administratief werk, hoe minder tijd u overhoudt voor uw patiënten. De salarisspecialisten van Alexandré Finance nemen u graag dat werk uit handen. 

salarisadministratie overleg

Salarisadministratie

Om u hierbij te helpen zetten wij de gehele salarisadministratie op en voeren deze uit. Voor een efficiënte uitvoer hiervan maken wij gebruik van het pakket Nmbrs. Binnen deze salarisomgeving doen wij uw administratie, waaronder de salarisstroken, loonaangifte en pensioenen Nmbrs is een alles-in-1 pakket. Handig is dat  Nmbrs ook goed koppelt aan verschillende boekhoudpakketen, dit voorkomt fouten en scheelt een hoop werk. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om de loonbelasting rechtstreeks vanuit Nmbrs te betalen met IDEAL.

Salarisstroken

Nmbrs is een interactief en gebruiksvriendelijk systeem waarin uw medewerkers toegang hebben tot hun eigen salarisstroken, zowel via de app als middels een eigen online omgeving. Ook kunnen zij zelf documenten (reiskostendeclaraties en verlofaanvragen) uploaden en indienen, deze kunt u eerst goedkeuren voordat ze op de strook verwerkt worden. Doet u dit als eigenaar of praktijkmanager liever zelf, dan kan dit ook. Wij werken met een vast proces waarbinnen er naar specifieke situatie wordt gekeken. Wij houden het graag simpel en efficiënt maar zijn dus zeker geen 1-size-fits-all organisatie. Als werkgever heeft u de mogelijkheid alle salariswijzigingen via Nmbrs op te voeren. Zo hebben wij altijd de beschikking over de juiste gegevens.

UW SALARISSPECIALIST

Wanneer wij u mogen helpen met uw salarisadministratie dan worden alle mogelijkheden met u besproken en bepaalt u zelf wat u blijft doen en wat wij voor u doen. We vinden het belangrijk dat u in een introductie gesprek ook meteen uw vaste contactpersoon leert kennen. Dit is niet alleen fijn voor de communicatie, maar zorgt er ook voor dat u in het vervolg contact heeft met de salarisspecialist die weet wat er speelt binnen uw onderneming en branche.

We zijn er voor al uw vragen maar denken ook graag proactief met u mee. Zo kijken we jaarlijks naar de werkkostenregeling, en hoeveel vrije ruimte er nog over is. Zodat u precies weet wat u uw personeelsleden nog kunt geven.

Alexandré Finance

Nmbrs verlof- en hr administratie

Zowel werkgevers als werknemers hebben gemakkelijk  toegang tot de beveiligde omgeving van Nmbrs en  kunnen zien en wijzigen wat voor hen van toepassing is. De tool is veilig. Een cloudoplossing voor salariszaken biedt een verhoogde bescherming van persoonsgegevens in vergelijking met de verzending van loongegevens per email. Nu krijgen medewerkers binnen hun aparte beveiligde omgeving toegang tot hun loonstrook. Nmbrs heeft de beveiliging goed op orde en voldoet aan de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Met Nmbrs worden een aantal handelingen geautomatiseerd. Dat betekent dat werkgevers en werknemers minder tijd kwijt zijn aan de administratie. Dat is prettig en voordelig.

Interactieve HR omgeving

Het systeem van Nmbrs biedt veel meer dan een standaard salarisapplicatie. Het heeft ook een interactieve omgeving voor HR-management. Alle belangrijke HR-processen kunt u hierin organiseren en vastleggen van verlof- en verzuimadministratie tot vastlegging van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Wij ondersteunen u vervolgens bij adviezen omtrent regelingen, cao en pensioenen. Zo kunt u zich focussen op het optimaal inzetten van bestaande en nieuwe werknemers.

Lees ook de blog: Extra functionaliteiten in HRM module

Salaris- en HR administratie uitbesteden

Alexandré Finance voert de volledige salarisadministratie voor onder andere apothekers, huisartsen en tandartsen. Ook leveranciers van medische apparatuur en diverse MKB bedrijven behoren tot onze klanten. Maandelijks verwerken wij meer dan 350 salarisstroken. Het aantal loopt nog iedere maand op. Wij zijn specialist in de zorg en rekenen een vaste prijs per salarisstrook. Werken met meerdere Cao's binnen één organisatie is voor ons bekend terrein.  

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van salarisadministratie en HR? Lees dan ook onze blog Salarisadministratie is meer dan alleen loon. Of vul het contactformulier in via onderstaande button.

Contactformulier

Wij gebruiken uw gegevens alleen om uw vraag te beantwoorden.