Volledige salarisadministratie en HR advies

Salarisadministratie en advies

Bent u zorgondernemer, praktijkhouder, huisarts, apotheker of tandarts? Dan besteedt u uw tijd het liefst aan datgene waar uw hart ligt: de patiënt. Tegelijk neemt het werk aan administratieve handelingen de laatste jaren aanzienlijk toe. Denk alleen al aan de salaris- en HR administratie. Hoe meer tijd u besteedt aan administratief werk, hoe minder tijd u overhoudt voor uw patiënten.

Salarisadministratie

Wij zetten uw gehele salarisadministratie op en voeren deze uit. Voor een efficiënte uitvoer hiervan maken wij gebruik van het pakket Nmbrs (spreek uit: Numbers). Binnen deze salarisomgeving doen wij uw administratie, waaronder de salarisstroken, loonaangifte en pensioenen. Nmbrs is een interactief en gebruiksvriendelijk systeem waarin uw medewerkers toegang hebben tot hun eigen salarisstrook. Ook kunnen zij zelf documenten (reiskostendeclaraties en verlofaanvragen) uploaden en indienen. Als werkgever heeft u de mogelijkheid alle salariswijzigingen via Nmbrs op te voeren. Zo hebben wij altijd de beschikking over de juiste gegevens. Onze salarisadministratie omvat o.a. de volgende werkzaamheden:

  • Opmaak en klaarzetten salarisstroken
  • Declaraties verwerken
  • Afhandelen medewerkersvragen
  • Controle op wijzigingen in salarissen
  • Inlezen salarisjournaal in uw administratie
  • Aangifte loonbelasting / sociale lasten
  • Toepassen en advies CAO bepalingen
  • Jaaropgaven
  • Advies over regelingen en pensioenen

Onze salarisspecialist Dorine Oosterwijk is RSa gecertificeerd volgens de kwaliteitsnormering van NIRPA; kwaliteitsborging voor salarisprofessionals. Lees ook eens ons blog over de werkzaamheden van onze salarisspecialist. 

voordelen Nmbrs

Zowel werkgevers als werknemers hebben gemakkelijk  toegang tot de beveiligde omgeving van Nmbrs en  kunnen inzien en wijzigen wat voor hen van toepassing is. De tool is veilig. Een cloudoplossing voor salariszaken biedt een verhoogde bescherming van persoonsgegevens in vergelijking met de verzending van loongegevens per email. Nu krijgen medewerkers binnen hun aparte beveiligde omgeving toegang tot hun loonstrook. Nmbrs heeft de beveiliging goed op orde en voldoet aan de wet Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Met Nmbrs worden een aantal handelingen geautomatiseerd. Dat betekent dat werkgevers en werknemers minder tijd kwijt zijn aan de administratie. Dat is prettig en voordelig.

Nmbrs, salarisadministratie

 

Salarisadvies CAO, regelingen en pensioenen

Het systeem van Nmbrs biedt veel meer dan een standaard salarisapplicatie. Het heeft ook een interactieve omgeving voor HR-management. Alle belangrijke HR-processen kunt u hierin organiseren en vastleggen van verlof- en verzuimadministratie t/m vastlegging van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Wij ondersteunen u vervolgens bij adviezen omtrent regelingen, cao en pensioenen. Zo kunt u zich kunt focussen op het optimaal inzetten van bestaande en nieuwe werknemers.

Uw salaris- en HR administratie uitbesteden aan Alexandré Finance?

Alexandré Finance voert de volledige salarisadministratie voor onder andere apothekers, huisartsen en tandartsen. Ook leveranciers van medische apparatuur en diverse MKB bedrijven behoren tot onze klanten. Maandelijks verwerken wij ongeveer 260 salarisstroken. Het aantal loopt nog iedere maand op.

Maak een afspraak