Evert Geurtsen.jpg

EVERT GEURTSEN

"Evert is gedreven en heeft een zeer ruime financiële- en management ervaring binnen uiteenlopende bedrijven en branches. Hij is innovatief, ondernemend en heeft analytisch inzicht met als interessegebied internationale rente ontwikkelingen."

Evert Geurtsen startte Alexandré in 1996 als ZZP-er. Hij begon met werken voor architecten en accountants. Na een aantal jaren maakte hij de switch naar de zorgbranche, met name apotheken. Later werd dit uitgebreid met administraties voor huisartsen, tandartsen en zorgcentra. Oorspronkelijk is Evert bedrijfskundige/bedrijfseconoom met een aanvullende studie registeraccountancy aan de Rijksuniversiteit Groningen. In 1988 studeerde hij af waarna hij meerdere jaren werkte als controller en later als financieel manager.

Vanaf het begin van Alexandré richtte Evert zich op de administratieve automatisering binnen zijn klantkring. Hij was hiermee de initiator van diverse software ontwikkelingen waaronder de boekhoudkoppeling tussen Medicom/Pharmacom en Exact/Twinfield. Evert geeft al ruim 20 jaar als directeur leiding aan een team van inmiddels 10 medewerkers. Hij houdt zich, naast de algemene bedrijfsvoering, vooral bezig met financieel- en begeleidingsadvies bij de overdrachten van praktijken. Sinds januari 2018 vormt hij samen met Mark Paalman (ook per die datum mede-eigenaar van Alexandré) het directieteam.

Volg mij via Social media: