Tandartsen

Alexandré Finance ondersteunt u bij het opzetten van een digitale administratie, het opstellen van de jaarrekening en het leveren van fiscaal advies. Bent u van plan uw praktijk over te dragen of wilt u juist een praktijk overnemen? Wij zijn u graag van dienst.

Een gerichte aanpak voor een snelle, goede en efficiënte tandartsenadministratie

Voor u, als tandarts, staat de patiënt met stip op nummer één. De drive die tandartsen hebben, zien wij. We merken dat tandartsen over het algemeen heel goed weten wat ze willen. Ze werken efficiënt, zijn klantgericht, hebben inzicht in hun resultaten en willen daarop sturen. Maar: ze zijn ook erg druk.

Mede door de sterke vergrijzing onder gevestigde tandartsen en een tekort aan starters, neemt de werkdruk alleen maar toe. Er is hierdoor steeds minder tijd voor bijvoorbeeld administratieve werkzaamheden. Daarom willen wij tandartsen zo goed mogelijk ondersteunen op het gebied van die financiële en administratieve organisatie.

Zo voeren wij de meest voorkomende administratieve handelingen uit; van salarisadministratie, boekhouding tot btw-aangiftes. Hieruit volgend maken wij ook de jaarrekening voor u op en dienen wij de VPB aangifte in. De boekhouding voeren wij grotendeels uit in Exact (Online) of Twinfield.

Digitaliseer uw accountant

Binnen de administratievoering ligt onze focus op digitalisering. Wij leggen koppelingen aan tussen diverse zorgpakketten en de boekhouding, en onderzoeken mogelijkheden tot samenwerking met andere pakketten. Dit alles met als doel om uw administratie zo efficiënt mogelijk in te richten en snelle oplevering van uw jaarcijfers te realiseren. Voor uw tandartsenpraktijk heeft dit kostenbesparing als gevolg. Om dit te realiseren, werken wij met Speedbooks software en DizzyData.

Zorgvuldig, vakkundig en compleet

Voor salarisadministratie houdt dit in dat wij zorgen voor de maandelijkse opmaak van de salarisstroken, we het salarisjournaal aanleveren en de loonaangifte voor u doen. Indien u gebruikmaakt van Exact Online of Twinfield lezen wij het loonjournaal automatisch in uw boekhouding in. Daarnaast zetten wij de Clieop-bestanden klaar. Hiermee kunt u salarissen direct vanuit uw bankboek betalen.

Het team van Alexandré Finance is gespecialiseerd en altijd up-to-date rondom de laatste trends en ontwikkelingen. Zo ook Dorine Oosterwijk, onze salarisspecialist. Zij kan u adviseren over:

  • Salarisadministratie
  • Loonstroken
  • Arbeids- en ontslagrecht
  • Sociale verzekeringen, waaronder afdracht van sociale premies
  • Arbeidsvoorwaarden
  • Actuele ontwikkelingen op het gebied van salarissen