Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Welkom Giovanni

Welkom Giovanni

Alexandré heeft tijdelijk een stagiaire ter ondersteuning en aanvulling van het fiscale team waartoe Mark Paalman en Cynthia Kiewiet-Wietsma behoren. Zijn naam is Giovanni en hieronder stelt hij zich aan u voor. 

Er is tijdelijk een nieuw gezicht bij Alexandré Finance! En dat ben ik. Mijn naam is Giovanni Haverland en ik ga de komende 20 weken ervaring op doen in de financiële branche, met name op fiscaal gebied. Deze stageperiode is onderdeel van mijn studie Finance, Tax and Advice die ik volg aan Hogeschool Windesheim. Momenteel zit ik het in het 2e jaar om precies te zijn.

foto giovanni-1

Bij Alexandré Finance ga ik mij bezighouden met het voorbereiden en opstellen van inkomstenbelastingaangiftes en het verwerken van de inkomende adviessignalen. Ook ga ik blogs schrijven voor op onze website. Ik zou zeggen ‘check onze website af en toe, misschien heeft de blog wel betrekking op u!’

Naast deze werkzaamheden ga ik voor school een onderzoek opstellen waarin hopelijk duidelijk wordt op welke manier Alexandré Finance de klanten nog beter kan adviseren op fiscaal gebied. Persoonlijk zou ik het heel tof vinden als Alexandré Finance ook voordeel kan halen uit mijn onderzoek. Uiteraard kijk ik er heel erg naar uit om te leren hoe alles in de praktijk in zijn werk gaat! Dit vind ik een stuk leuker om te doen dan in de boeken te zitten.

Met dit verhaal hoop ik dat u een beetje een beeld heeft gekregen van wie ik ben en wat ik ga doen. Mocht u een bezoekje brengen aan het kantoor dan heeft u een idee van wie hier zit. Wilt u meer over mij weten wat betreft hobby’s en mijn andere werkzaamheden, neem dan even kijkje op mijn LinkedIn!

Groetjes Giovanni!

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.