Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Gedetacheerd administratieve kracht verlaagt werkdruk zorgprofessionals  

Gedetacheerd administratieve kracht verlaagt werkdruk zorgprofessionals  

Het enorme personeelstekort in de zorg en de hoge administratieve lasten is reden voor een hoge werkdruk bij veel zorgondernemers. Van de werkgevers in de zorg geeft 62,8% aan dat dit veroorzaakt wordt door regeldruk en administratieve lasten, dit blijkt uit de  werkgeversenquête van het CBS . Tijdelijk een vakkundige administratief medewerker van Alexandré via een detacheringsconstructie inhuren, kan snel verlichting geven op financieel administratief gebied.

Snel of langdurig een vakkundig medewerker

Er is een groeiende vraag naar detachering om tijdelijke personeelsproblemen binnen een organisatie op te lossen, denk hierbij aan een verlof, langdurige ziekte of een permanent vertrekkende werknemer. Naast het oplossen van tijdelijke problemen is er ook een andere mogelijkheid van detacheren. Denk dan bijvoorbeeld aan het opzetten van een (strategisch) verbetertraject voor administratieve processen waarbij advies en uitvoering op locatie plaatsvindt. In beide behoeften kunnen wij als kennispartner op het gebied van financiële zorgadministratie voorzien.

Het doel van detachering en advisering op locatie is het ontlasten van de onderneming van administratieve taken en ervoor zorgen dat u zich kunt focussen op waar u goed in bent.

Professionals op het gebied van zorgadministratie

Een gedetacheerde administratief medewerker of een controller kan al in een paar uur of enkele dagen in de week, de administratieve druk die u ervaart aanzienlijk verminderen. Deze gedetacheerde medewerkers zijn professionals op het gebied van zorgadministratie. Voor hen is het bijwerken en up-to-date houden van administratieve taken, of het opzetten van een automatiseringstraject gesneden koek. Door het aanwezige kennisniveau gaat het inwerken van een gedetacheerde medewerker dan ook snel.

Administratieve processen weer op orde

Heeft uw organisatie echt een boost nodig om de administratieve processen weer op de rit te krijgen dan kan een van onze consultants ook gedetacheerd op locatie aan de slag. Als uitvoerend adviseur kan er dan in samenspraak met u en uw werknemers een grondig verbetertraject gemaakt worden. Wanneer alles weer op orde is gebracht kunnen we uw financiële zorgadministratie weer digitaal van afstand afhandelen.

De voordelen van detachering

Er zijn veel voordelen voor u om financieel expert van Alexandré gedetacheerd te hebben.

  • Direct een administratieve topper beschikbaar
  • Kan snel aan het werk
  • Blijft net zo lang of kort als u wilt
  • U houdt meer tijd over voor het werk dat u echt wilt doen
  • U betaald alleen voor gewerkte uren
  • Financieel administratieve kennis direct in huis

Heeft u als zorgondernemer direct hulp nodig om uw zorgadministratie op orde te brengen? Of heeft u tijdelijk een financieel expert nodig die u adviseert? Welke reden u ook heeft. We denken graag met u mee. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

Hoe kunnen wij u helpen?

Of lees nog even verder over onze dienst Detachering 

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.