Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Maak de salarisadministratie van uw huisartsenpraktijk efficiënter

Maak de salarisadministratie van uw huisartsenpraktijk efficiënter

Houdt u zelf uw salarisadministratie bij? Dan weet u dat het verrichten hiervan arbeidsintensief is, dat u altijd rekening moet houden met veranderende wet- en regelgeving en dat een kostbare fout snel gemaakt is. Ook nemen lastige salarisvragen van medewerkers veel tijd in beslag. Wilt u zich meer kunnen focussen op uw zorg- of managementtaken? Wij nemen uw salarisadministratie graag voor onze rekening.

Deze taken nemen wij uit handen

Toenemende administratieve handelingen zorgen ervoor dat u minder tijd overhoudt voor uw eigen takenpakket. Door de gehele salarisadministratie uit te besteden bespaart u veel tijd én weet u zeker dat gegevens overzichtelijk en foutloos verwerkt worden. Voor een efficiënte uitvoer van uw salarisadministratie maken wij gebruik van Nmbrs, een interactief en online salarissysteem. Hiermee voeren de volgende werkzaamheden voor u uit:

  • Salarisstroken opmaken
  • Declaraties voor o.a. reiskosten verwerken
  • Behandelen van medewerkersvragen
  • Aangifte loonbelasting
  • Pensioenaangifte
  • Verlofregistratie
  • Jaaropgaven maken
  • Advies over CAO en pensioen

Wilt u bepaalde informatie inzien? Dan kan dat heel eenvoudig. Nmbrs is namelijk een zeer overzichtelijk programma, waarmee u direct inzicht heeft in alle salarisgegevens van de huisartsenpraktijk. Zo ziet u in één oogopslag hoeveel uren uw medewerkers maken en hoeveel de maandelijkse personeelskosten bedragen. Ondanks dat u uw salarisadministratie uitbesteedt, behoudt u dus wel de controle.

Gemakkelijk en snel inzicht in gegevens

Een groot voordeel van Nmbrs is dat ook uw medewerkers toegang hebben tot een eigen online omgeving waarin hun loonstroken zichtbaar zijn, ze declaraties in kunnen dienen en verlof aan kunnen vragen. De gebruiksvriendelijke omgeving - die volledig AVG-proof is - zorgt ervoor dat dit niet meer tijd dan nodig in beslag neemt en dat gegevens gemakkelijk terug te vinden zijn. Verandert er iets in de salarissen van een of meerdere medewerkers? Dan kunt u dit gemakkelijk aan ons doorgeven via een mutatieformulier in Nmbrs.

Aangezien salarisadministratie en HR veel overlap kennen, heeft Nmbrs ook een interactieve omgeving voor HR-management. Hierin kunnen wij alle belangrijke HR-processen voor u vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van verlof- en verzuimadministratie en het vastleggen van functionerings- en beoordelingsgesprekken. Met Nmbrs beschikt u dus over een overzichtelijke oplossing voor salarisadministratie en HR binnen hetzelfde platform.

Besteed uw salaris- en HR-administratie uit

Alexandré Finance heeft jarenlange ervaring met het uitvoeren van de volledige salaris- en HR-administratie voor huisartsen. Onze specialisten hebben dan ook tientallen administraties in hun beheer. Ook zelf kunt u uw administratie altijd en overal raadplegen, omdat deze zich veilig in de cloud bevindt. Hierdoor is papierwerk volledig overbodig en hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over het eventuele zoek raken van documenten. Daarnaast stellen wij u dagelijks op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen. Denk bijvoorbeeld aan het aflopen van een proeftijd, het moeten verlengen van contracten en verjaardagen. Ook wordt u geattendeerd op het verzuim en verlof van uw medewerkers.

ContactformulierBenieuwd wat de mogelijkheden zijn voor de praktijk waar u werkt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.