Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Extra functionaliteiten in HRM module van Salariszaken

Extra functionaliteiten in HRM module van Salariszaken

Voor veel van onze klanten doen wij de salarisadministratie. Hierbij maken wij gebruik van de salaris app van Salariszaken  (Nmbrs). Sommige klanten maken in deze online omgeving ook gebruik van de HRM module. Bijvoorbeeld voor verlofregistratie of contract archivering. Deze HRM module beschikt nu over nieuwe functionaliteiten zoals een koppeling met sjabloondocumenten en de  mogelijkheid tot het zetten van ‘digitale handtekeningen’ bij personeelscontracten/documenten.

Beschikt u reeds over de HRM module in Salariszaken? Dan kunt u gebruik maken van de nieuwe functionaliteit ‘koppeling sjabloondocumenten’ en ‘digitale handtekening’ 

  • Koppeling van eigen standaard sjabloondocumenten in Microsoft Word met Nmbrs inclusief digitale invulvelden in Word documenten. Uitprinten van documenten is overbodig.
  • Tegelijk kunt u arbeidscontracten en andere personeelsdocumenten voorzien van een digitale handtekening van tekenbevoegden en werknemer.
  • In de eigen online omgeving van Salariszaken of in de app heeft uw medewerker toegang tot het getekende arbeidsovereenkomst.

Wilt u meer informatie over de HRM module en de functionaliteiten?

Wilt u meer informatie over de HRM module en/of de nieuwe functionaliteiten dan kunt u mailen naar Dorine@alex-andre.nl of bellen naar 0570 - 618 883. Contactformulier

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.