Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
HR expert in huis

HR expert in huis

Sinds kort beschikt Alexandré over een HR expertise punt voor advies, documenten en informatie (met een uitgebreide database aan alle benodigde overeenkomsten en documenten). U kunt bij ons terecht voor al uw vragen op het gebied van personeelsovereenkomsten, CAO’s en wet- en regelgeving. In de praktijk betekent dit dat wij de templates leveren van bijvoorbeeld arbeidscontracten, studie- en beëindigingsovereenkomsten maar ook advies geven als u een (complexe) HR vraag heeft. Stel, u krijgt te maken met een langdurig zieke werknemer terwijl de proeftijd nog niet voorbij is. Wat doet u dan? En wat zegt de wet hierover? Of u heeft een conflict met een medewerker en u weet niet hoe u dit contractueel tot een goed einde kunt brengen? Wij zoeken het voor u uit en maken hierbij gebruik van jurisprudentie en praktijkvoorbeelden.

Salarissen & HR advies

Veel praktijken en zorgverleners hebben reeds de salarisadministratie bij ons ondergebracht. Vanuit die klantkring kregen wij vaak al vragen op het gebied van personeelszaken als ‘Hoe vaak mag ik nog een tijdelijk contract aanbieden’? ‘Moet ik een tijdelijk contract opzeggen of verloopt het automatisch’? ‘Wat is de juiste berekening van het pensioen’? of ‘ Hoeveel salarisverhoging brengt de nieuwe CAO met zich mee?’ Het nieuwe expertise punt is nog uitgebreider en is daarom een heel praktische aanvulling op wat we al deden. Het geeft onze klanten een totaalpakket op het gebied van salaris & HR.

Beschikking over actuele en betrouwbare informatie

Alle documentatie en contracten die wij leveren zijn door experts als fiscalisten, juristen en advocaten getoetst aan de meest recente wet- en regelgeving en verkrijgbaar in zowel Nederlands als Engels. Heel handig, u krijgt dus nooit verouderde informatie. Google zelf maar eens naar informatie. Vaak is het lastig om te zien of die informatie of wetgeving inderdaad het meest recent is. Het levert behoorlijk wat (tijd)winst op als u direct toegang heeft tot een betrouwbare bron.

Met welke HR vragen kunt u bij ons terecht?

  • Personeelscontracten en CAO’s
  • Studie- en beëindigingsovereenkomsten
  • Gebruik van juridisch getoetste Word documenten (Nederlands en Engels)
  • Vakantie en verloven
  • Pensioenen
  • Aanvraagformulieren geboorteverlof
  • Datumbepaling terugkomst zwangerschapsverlof
  • Berekening transitievergoeding

Vragen?

Heeft u vragen over onze nieuwe dienstverlening of heeft u een lastige personeelskwestie waar u advies over wilt? Laat het ons weten, wij helpen u graag verder. Of kijk op onze salaris & hr pagina naar meer informatie. 

Stel uw vraag

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.