Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Interactieve mogelijkheden salarisadministratie en HR-registratie in Nmbrs

Interactieve mogelijkheden salarisadministratie en HR-registratie in Nmbrs

Met een salarisadministratie en HR in ‘de cloud’ van Nmbrs biedt Alexandré vanaf 2019 alle klanten een interactief en online systeem aan met vele mogelijkheden en toepassingen.

Interactieve loonstrook

Per 2019 stapt Alexandré over op een nieuw salarissysteem: Nmbrs (spreek uit: Numbers). Het gebruik van deze software vindt plaats in de ‘cloud’ en biedt een interactieve oplossing voor onze salarisklanten. Tevens heeft Nmbrs een volledige digitale HR-oplossing voor dossiervorming van personeelsdocumenten, actiepunten en meldingen. Papieren documenten zijn vanaf nu overbodig.

Reeds klant van de salarisadministratie?

Indien wij reeds voor u de salarisadministratie doen, betekent Nmbrs voor u dat uw medewerkers online toegang krijgen tot de loongegevens en hun eigen loonstrook via PC of smartphone. U als werkgever krijgt toegang tot de salarisadministratie.

Voordelen interactieve loonstrook via de cloud

• Medewerkers krijgen geen loonstroken meer toegestuurd, maar ontvangen een bericht dat de loonstrook klaar staat in hun aparte beveiligde omgeving
• Medewerkers hebben toegang tot deze beveiligde omgeving met een unieke combinatie van mailadres en wachtwoord
• De interactieve loonstrook biedt de mogelijkheid voor de werkgever tot doorvoeren van wijzigingen salaris, functie en rooster
• Uitgebreide koppelingsmogelijkheden met diverse systemen voor boekhouding, planning en accountancy
• Koppelingen zorgen voor tijdsbesparing want er is geen handmatig invoerwerk nodig voor journaalposten
• De cloudoplossing biedt een verhoogde bescherming van uw persoonsgegevens*
* Bescherming persoonsgegevens

Eén van de redenen dat wij overstappen op Nmbrs is de nieuwe wet- en regelgeving omtrent beveiliging van persoonsgegevens (AVG). Een cloudoplossing voor salariszaken biedt een verhoogde bescherming van persoonsgegevens in vergelijking met de verzending van loongegevens per email. Nu krijgen medewerkers binnen hun aparte beveiligde omgeving toegang tot hun loonstrook.

Bestaande klanten ontvangen vanzelf bericht over de overstap. Als bestaande klant van onze salarisadministratie ontvangt u tijdig bericht van ons over de overstap naar Nmbrs. U hoeft zelf nog geen actie te ondernemen.

Nog geen klant voor de salarisadministratie?

Wanneer u nog geen klant bent van onze salarisadministratie dan bieden wij u graag een vrijblijvend gesprek aan voor de mogelijkheden. Indien u een offerte wenst, kunt u deze ook direct aanvragen via onderstaande link.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de salarisadministratie via Nmbrs 

Nmbrs biedt meer: volledige HR-management tool

Het systeem van Nmbrs biedt veel meer dan een standaard salarisapplicatie. Naast de salarisomgeving heeft Nmbrs ook een interactieve omgeving voor het HR-management. U kunt uw volledige HR-management in Nmbrs registeren, archiveren en uitvoeren. De HR-tool is niet standaard toegankelijk voor onze salarisklanten. Indien u interesse heeft in het HR-onderdeel dan kunt u deze module bij ons aanschaffen.

Voordelen Nmbrs: HR-management

• Uploaden van arbeidsovereenkomsten, ID-bewijzen of loonbelasting verklaringen
• Automatische melding verloop arbeidsovereenkomst of ID-kaart
• Vastlegging functionering- en beoordelingsgesprekken met aanvullende acties
• Verlof- en verzuimregistratie
• Volledig opleidingsdossier
• Registratie opleidingsgegevens
• Uploaden van diploma’s en certificaten
• Instellen HR-signalen als uitdienst data, verjaardagen en jubilea

Meer informatie?

Voor vragen mailt u naar Kimberly@alex-andre.nl of support@alex-andre.nl. Voor telefonisch contact belt u naar: 0570 – 618 883.

 

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.