Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Alexandré Finance is NOAB-gecertificeerd!

Alexandré Finance is NOAB-gecertificeerd!

Alexandré Finance is sinds april 2024 NOAB gecertificeerd. Na een kwalificatieonderzoek is het lidmaatschap toegekend en mogen wij het NOAB keurmerk dragen. Wat betekent dit voor u? Lees dan snel verder.

Wat is NOAB?

Sinds 15 april 2024 is Alexandré Finance aangesloten bij NOAB (De Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen). Dit is dé branchevereniging voor kantoren in de administratieve en fiscale dienstverlening die zich richten op ZZP’ers en MKB’ers. Als aangesloten lid staan wij zzp’ers en mkb’ers op deskundige en vertrouwelijke wijze bij.

Voor u als klant van Alexandré Finance verandert er vrijwel niets, alle kernwaarden van NOAB stonden al hoog bij ons in het vaandel. De NOAB certificering is een kroon op deze inspanningen en een manier waarop we dit kunnen aantonen.

Kwaliteit van dienstverlening en advies

De reglementen van NOAB waarborgen dat wij alleen lid kunnen blijven als wij onze kwaliteit en vakkennis bijhouden. Dit betekent dat wij regelmatig bijscholingen volgen over de nieuwe en veranderende wet- en regelgeving en onze vakkennis nauwkeurig bijhouden. Hierdoor is ons advies voor u altijd actueel.

Goede contacten

Als NOAB-kantoor hebben wij goede contacten met collega-kantoren, maar ook met de Belastingdienst, Kamer van Koophandel, banken, verzekeraars en andere partijen. Dit betekent een levendige samenwerking waarbij we blijven werken aan nieuwe standaarden en manieren van werken.

Zekerheid

Wij verlenen onze diensten op NOAB-voorwaarden. Bij problemen kan een beroep worden gedaan op gratis conflictbemiddeling of het onafhankelijk Tuchtcollege.

Als NOAB-kantoor garanderen wij kwaliteit. Als u op zoek bent naar een betrouwbaar administratiekantoor of boekhouder met expertise in de zorgbranche, die maatwerk levert, neem dan gerust contact met ons op. Het team van Alexandré Finance is u graag van dienst. Naast een vrijblijvende offerte bieden wij u ook een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Lees ook de blog: Fiets van de zaak. De vier populaire mogelijkheden.

Met deze en andere maatregelen vanuit de overheid helpen wij u graag. Wilt u meer informatie over hoe wij u kunnen helpen om de administratieve last te verlichten? Neem dan contact met ons op, dan kan via onderstaande button.

Hoe kunnen wij u helpen?

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.