Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Vacature afstudeerstage of meewerkstage Fiscaal - Finance

Vacature afstudeerstage of meewerkstage Fiscaal - Finance

Zoek jij een afstudeerstage of meewerkstage en studeer jij op HBO niveau Finance, Tax &  Advice of Finance & Control? Lees dan even verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een derde of vierdejaars student.

Wij zijn Alexandré Finance  en gevestigd in Deventer. Ons (internationale) team bestaat uit 12 enthousiaste medewerkers van jong tot oud.  Als financieel/administratieve dienstverlener voor de zorgbranche bestaat onze klantenkring vooral uit apothekers, huisartsen, tandartsen en gezondheidscentra. Wij 'ontzorgen' de klant van A tot Z, dit begint bij het voeren van de administratie en eindigt bij het doen van de belastingaangifte. Bovendien denken wij graag met onze klanten mee om hen ook  proactief van advies te voorzien.

Wat bieden wij?

Een leerzame stageplek bij een leuk bedrijf waar je genoeg ruimte krijgt om werkervaring op te doen op verschillende vlakken.  Daar krijg je goede en persoonlijke begeleiding bij van één van onze experts. Bovendien leer je werken met programma's als Exact online, Lyanthe en Nextens. Ook, en misschien wel het belangrijkste, leren we je ook meer over communicatie met de klant. Want klanttevredenheid is voor ons heel belangrijk.

Wat kan je bij ons gaan doen?

Afhankelijk van je studierichting, interesses en het soort stage, werk je met ons mee en helpt bij:

  • Het doen van een aangifte inkomstenbelasting.
  • Het maken van een btw-aangifte.
  • Opstellen van VPB aangiftes.
  • Aanvragen van betalingsregeling Belastingdienst.
  • Het bijhouden van klantadministratie.
  • Helpen bij het opstellen van jaarrekeningen.

Waar zou je onderzoek naar kunnen doen?

Zit je in je vierde jaar en moet je een onderzoek doen? Dan zijn we geïnteresseerd waar jij graag onderzoek naar zou willen doen. We denken graag mee om je voorstel nog beter te maken. 

Wat zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste, analytische en communicatief vaardige student van de opleiding FTA/FSM.  Ben je geïnteresseerd in een stage bij Alexandré Finance? Bel of mail ons dan even voor een kennismakingsgesprek. Je gesprek zal je voeren met Mark Paalman en Cynthia Kiewiet-Wietsma.

Meer informatie?
T             0570 – 618 883
E            
heidi@alex-andre.nl
W          
www.alex-andre.nl

Aanvullende gegevens
Startdatum: N.o.t.k.
Stagevergoeding: N.o.t.k.

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.