Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte
Samenwerking tussen Alexandré en Van Marle

Samenwerking tussen Alexandré en Van Marle

Wij gaan samenwerken.  Alexandré  Finance heeft in het bedrijf Van Marle Private Insurance & Hypotheken een mooie aanvulling op de eigen dienstverlening gevonden.  De overeenkomst tussen Alexandré Finance en Van Marle is de doelgroep waar zij zich beiden op richten, namelijk u als zorgprofessionals.  Het verschil is dat beide bedrijven andere dienstverlening aanbieden, dienstverlening die voor de klant wel beide interessant is. Zo biedt Van Marle Private Insurance & Hypotheken hulp bij hypotheken, verzekeringen en pensioenadvies terwijl Alexandré Finance de klant helpt met alle aspecten van administratie, belastingaangiftes en de jaarrekening. 

Verbreding financiële dienstverlening

Wij gaan graag deze samenwerking aan om u als klant beter van dienst te kunnen zijn op alle aspecten van uw financiën.  En om u direct al kennis te laten maken met Van Marle, bieden zij geheel vrijblijvend een verzekeringscheck aan. 

"Aan de hand van de verzekeringscheck kunnen we concluderen dat in 9 van de 10 gevallen de financiële situatie voor medici verbeterd kan worden. De verzekeringen die ooit zijn afgesloten zijn vaak niet adequate, te duur en sluiten niet goed aan bij de huidige situatie."

- Thomas J. van Marle - thomas van marle

Vrijblijvende verzekeringscheck

Maak geheel vrijblijvend gebruik van  een verzekeringscheck uitgevoerd door Van Marle.  Als arts of praktijkhouder bent u niet graag bezig met het controleren/onderhouden van uw verzekeringen. Na het afsluiten van de noodzakelijke verzekeringen kijkt  u het liefst niet meer om naar deze verzekeringen. Toch is het zinvol om regelmatig een verzekeringscheck te laten uitvoeren om verschillende redenen:

  • Betaal ik niet te veel premie/ben ik niet over verzekerd?
  • Zijn de verzekeringen die ik heb afgesloten adequate en bieden ze dekking in geval van schade?
  • Heb ik de juiste verzekeringen afgesloten? Of mis ik belangrijke verzekeringen?

Wilt u gebruik gebruik maken van deze aanbieding? Vul dan het contactformulier in op de site van Van Marle Private Insurance & Hypotheken.

Deel dit bericht:

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.