Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte

Team Alexandré breidt uit

Met de komst van Dewi Nabilah Anwar is ook het team controllers uitgebreid en verstevigd. Naast tussentijdse rapportages en jaarrekeningen voor onze klanten, zal Dewi zich ook gaan toeleggen op belastingaangiftes en advies. Bovendien is Dewi gespecialiseerd in Power Bi, waarmee managementinformatie kan worden verwerkt en gevisualiseerd.  Een enorme aanwinst voor het team van Alexandré Finance.

Lees verder

Nieuwe collega Heidi Evenblij vervangt per 1 augustus Irena Koetsier

Per 1 augustus neemt Heidi Evenblij het stokje over van Irena Koetsier op de afdeling marketing en communicatie. Vanuit deze functie zal ze regelmatig contact leggen of hebben met u als klant.  Heidi heeft bij verschillende bedrijven en organisaties gewerkt op het gebied van marketing en communicatie. De financiële sector is echter nieuw voor haar.  "Een leuke nieuwe uitdaging, ik heb er zin in!" We wensen Heidi heel veel succes en plezier op haar nieuwe werkplek. 

Lees verder

Xander Spierts begonnen als nieuwe collega

Per juni is onze nieuwe collega Xander Spierts begonnen. Als jonge ondernemende student zal hij zich met name bezig houden met marketing en het gebruik van social media. Verder biedt hij ondersteunende werkzaamheden voor het Finance team.  Na de zomervakantie 2022 start hij zijn studie Finance & Control aan de Saxion hogeschool. Wij wensen Xander heel veel succes in zijn nieuwe baan., 

Lees verder

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.