Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte

Robert Jan Klumper wordt mede-eigenaar/directeur Alexandré Finance

Per 1 juli 2020 treedt Robert Jan Klumper in dienst als directeur bij Alexandré. De officiële overdracht van aandelen bij de notaris heeft dan al plaats gevonden waardoor hij tevens mede-eigenaar is geworden. In zijn nieuwe functie blijft Robert Jan verantwoordelijk voor zijn huidige klantenportefeuille, maar zal hij zich ook toeleggen op verdere innovatie van financiële digitalisering, voor zowel binnen het bedrijf als voor onze klanten uit de zorgbranche. Concreet betekent dit dat we steeds blijven kijken naar waar meer efficiency te behalen is in de financiële administratievoering en waar we samen kunnen werken met andere digitale systemen.  

Lees verder

Cynthia Wietsma is onze nieuwe collega

Cynthia, onze voormalige stagiaire is in de laatste fase van haar studie Financial Services Management. Binnen Alexandré deed ze onderzoek naar de fiscaal meest voordelige ondernemingsvorm bij zorgverleners. Deze afstudeeropdracht ligt ter beoordeling bij het Windesheim, maar intussen werkt ze volop in ons team als financieel administratief medewerkster. Cynthia is een echte doorzetter, heeft oog voor detail en gaat grondig en voorbereid te werk. 

Lees verder

Maak kennis met de mensen achter Alexandre Finance

Alexandre heeft een nieuwe teamfoto. Op onze 'over ons' webpagina vindt u binnenkort alle foto's, ook van het personeel afzonderlijk.

Lees verder

Nieuwe collega's bij Alexandré

Alexandré Finance verwelkomt 2 nieuwe controllers; Jeroen van der Haar (l) als assistent controller en Robert-Jan Klumper (r) als project controller. Mark Paalman (m) heet hen welkom in het team.

Lees verder

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.