Kennis voor de zorgbranche om sterker te worden door financiële automatisering en innovatieve administratievoering.

Blijf op de hoogte

Bespaar geld door Payt te gebruiken in plaats van Infomedics

Payt biedt een geautomatiseerde oplossing voor debiteurenbeheer in de mondzorg, waardoor u snel en kostenefficiënt kunt werken. Als u als tandartspraktijk gebruikmaakt van het automatiseringsprogramma Exquise Next Generation, is er een directe koppeling mogelijk met het debiteurenprogramma Payt. Voor Exquise Classic kunt u eenvoudig bestanden exporteren, waarna al uw facturen, herinneringen, aanmaningen, betalingsregelingen en andere digitale communicatie vanuit Payt rechtstreeks worden verzonden naar zorgverzekeraars en patiënten.

Lees verder

Wat als uw patiënt niet betaalt?

Als er één ding vervelend is, dan is het wel een klant of patiënt die zijn rekening niet betaald en u achter u geld aan moet.  Helaas zijn openstaande facturen ook in uw tandartsenpraktijk of apotheek waarschijnlijk aan de orde van de dag. Wat voor opties heeft u nog, wanneer uw patiënt de rekening niet betaalt?

Lees verder

Debiteurenbeheer: gaat mijn patiënt wel betalen?

Apotheken maken steeds vaker gebruik van medicijnautomaten, ook wel medicomaat genoemd. Dit is zowel voor u als apotheker als voor de patiënt handig. Op die manier is het voor de patiënt ook mogelijk om buiten openingstijden de medicatie op te halen. Tijdens de corona lockdown bleek deze automaat een uitkomst.  Voor de apotheker heeft deze automaat ook  voordelen.  De apotheker kan zo minder personeel inzetten, met het huidige personeelstekort, geen overbodige luxe. Alleen hoe gaat het daarna verder met betalen?

Lees verder

Mis nooit zorgnieuws!

Schrijf u in om maandelijks onze updates te ontvangen.